Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 14.12.2019, 00:15


Меню сайту
Міні-чат
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цікаві сайти
Переклад онлайн
  • Інтелектуальні розваги
  • Вся елементарна математика
  • Крилаті
  • Школа комп'ютерої освіти
  • Шкільна фізика
  • Початкова школа

  • On-line тестування
  • Вхід на сайт
  • Лічильники
    Besucherzahler meet beautiful russian brides
    счетчик посещений
    Учебные заведения Хмельницкий
    Карта відвідування
    On-Line
    Опитування 1
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 577
    Новини Освіти

    Повара

    ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ ПОВАРА

    Загальні вимоги:
    призначається на посаду і звільняється з неї директором школи. Повинна мати професійну освіту;
    підпорядковується безпосередньо завідуючій їдальні школи;
    у своїй діяльності керується постановами, розпорядженнями, наказами, іншими керівними і нормативними документами вищих інстанцій, які стосуються специфіки роботи шкільної їдальні, відповідними стандартами і технічними вимогами, правилами експлуатації обладнання, правилами і нормами охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту, а також Статутом і Правилами внутрішнього трудового розпорядку школи і цією Інструкцією;
    постійно знаходитись на робочому місці з 7.30 до 15.30. Не покидати робоче місце без дозволу завідуючої їдальні;
    працює в режимі робочого тижня згідно з графіком, складеним виходячи з 40-годинного робочого тижня і затвердженим директором школи;
    виконувати накази та розпорядження завідуючої їдальні;
    у період канікул, який не збігається з відпусткою, виконує господарські та інші роботи в шкільній їдальні відповідно до розпоряджень директора школи та завідуючої їдальні;
    проходить інструктаж з техніки безпеки, охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки під керівництвом завідуючої їдальні та відповідних служб міста;
    Здійснює:
    готування страви з виділених продуктів згідно затвердженого меню;
    допоміжні роботи по приготуванню страв (відціжування, протирання);
    процеси первинної обробки сировини (очищення овочів, обробка м’яса, риби, напівфабрикатів, тощо);
    готування страви з концентратів;
    роздачу готових страв;
    готування і оформлення страв і кулінарних виробів;
    вивчення та застосовання технології приготування всіх видів страв і кулінарних виробів; контролює зміни, що відбуваються при термічній обробціпродуктів харчування;
    виконання санітарно-гігієнічних вимог інструктивних документів, правил внутрішкільного розпорядку тощо;
    виконання затвердженого директором школи графіку виходу на роботу в навчальний та канікулярний період.
    виконання санітарних правил, правил по охороні праці, техніки безпеки, протипожежних заходів;
    отримання і використання відповідно норм продуктів харчування;
    проходження медичного огляду відповідно графіку;

    Має право на:
    ознайомлення із скаргами та іншими документами, які містять оцінку її роботи, надання щодо них пояснень;
    захист своїх інтересів самостійно і/чи через представника, в тому числі адвоката, у судовому порядку у випадку дисциплінарного чи службового розслідування;
    конфіденційність дисциплінарного (службового) розслідування, за винятком випадків, передбачених законом;
    підвищення у встановленому порядку своєї кваліфікації за рахунок навчального закладу;
    висування вимог до керівника закладу (письмово та усно) щодо дотримання положень нормативних документів з організації харчування учнів;
    забезпечення спецодягом, миючими засобами, інвентарем що необхідний для організації харчування учнів;
    на обладнання робочого місця згідно з встановленими нормами, які забезпечують можливість виконання ним посадових обов'язків;

    Відповідає:
    за економію шкільних енергоносіїв: світла, тепла, води;
    дотримання санітарно-гігієнічних вимог у шкільній їдальні;
    за невиконання чи неналежне виконання без поважних причин Статусу і Правил внутрішнього трудового розпорядку школи, законних розпоряджень адміністрації і педагогічних працівників школи, а також посадових обов’язків, встановлених цією Інструкцією, в тому числі за невикористання наданих прав, лаборант несе дисциплінарну відповідальність у порядку, визначеному трудовим законодавством;
    за завдані школі чи учасникам навчального процесу у зв’язку з виконанням (невиконанням) своїх посадових обов’язків збитки лаборант несе відповідальність у порядку і в межах, визначених трудовим і/чи цивільним законодавством;

    Форма входу
    Пошук
    Посилання
  • Освітні цифрові ресурси
  • Портал для веб-майстрів
  • ХОІППО
  • Робота з обдарованою молоддю
  • Школа олімпійського резерву
  • ХОЦНТТУМ
  • Сайт ЦІППО
  • Сайт МОН України
  • Сайт МАН України
  • УЦОЯО
  • ВРЦОЯО
  • Острів знань
  • Мережа УРАН
  • Сайт технічної підтримки мережі УРАН в Хмельницькій області
  • Форум інформатиків України
  • Сайт м. Шепетівки
  • Управління освіти Шепетівськго міськвиконкому
  • Пізнайко
  • Залізничні маршрути
  • Автобусні маршрути
  • Календар
    «  Грудень 2019  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031
    Погода, курс валют
    Погода Шепетівці » Україна
    Опитування 2
    За яким напрямком Ви плануєте продовжити освіту?
    Всього відповідей: 1509
    НВК №3
    Останній дзвінок
    Останній дзвінок
    Міс 2013 НВК № 3
    Intel ISEF-2013
    Intel ISEF 2013
    Intel Isef 2013
    Програми Intel
    1-Міс НВК №3 2012
    2-Міс НВК №3 2012
    Останні новини

    Copyright MyCorp © 2019
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz