Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 16.07.2019, 19:23


Меню сайту
Міні-чат
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цікаві сайти
Переклад онлайн
  • Інтелектуальні розваги
  • Вся елементарна математика
  • Крилаті
  • Школа комп'ютерої освіти
  • Шкільна фізика
  • Початкова школа

  • On-line тестування
  • Вхід на сайт
  • Лічильники
    Besucherzahler meet beautiful russian brides
    счетчик посещений
    Учебные заведения Хмельницкий
    Карта відвідування
    On-Line
    Опитування 1
    Оцініть наш сайт
    Всього відповідей: 577
    Новини Освіти

    Завідуючого шкільною їдальнею

    ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ ЗАВІДУЮЧОЇ ШКІЛЬНОЇ ЇДАЛЬНІ

    Загальні вимоги:

    призначається на посаду і звільняється з неї директором школи. Повинна мати середню професійну освіту (стаж роботи не менше 3-х років) , спеціальну підготовку за встановленою програмою. Особа, яка не має спеціальної підготовки чи необхідного стажу, але володіє достатнім практичним досвідом і виконує якісно і в повному обсязі покладені на неї посадові обов’язки, як виняток, може бути призначена на посаду на дану посаду;

    підпорядковується безпосередньо  директору школи;

    у своїй діяльності керується постановами, розпорядженнями, наказами, іншими керівними і нормативними документами вищих інстанцій, які стосуються специфіки роботи шкільної їдальні, відповідними стандартами і технічними вимогами, правилами експлуатації  обладнання, правилами і нормами охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту, а також Статутом і Правилами внутрішнього трудового розпорядку школи і цією Інструкцією;

    постійно знаходитись на робочому місці з 7.30 до 15.30. Не покидати робоче місце без дозволу директора школи;

    працює в режимі робочого тижня згідно з графіком, складеним виходячи з 40-годинного робочого тижня і затвердженим директором школи;

    виконувати накази та розпорядження директора школи;

    у період канікул, який не збігається з відпусткою, виконує господарські та інші роботи в шкільній їдальні відповідно до розпоряджень директора школи;

    проходить інструктаж з техніки безпеки, охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки під керівництвом  директора школи та відповідних служб міста;

    працює в тісній взаємодії з класними керівниками щодо організації харчування учнів школи.

    Організовує:

    здійснення заходів з організації харчування учнів школи, дотримання санітарних і гігієнічних вимог у шкільній їдальні;

    роботу виробництва, приготування, оформлення і відпуск готових страв високої якості;

    розподіл обов’язків поварів, складає графік виходу на роботу працівників їдальні, інструктує працівників по технології приготування страв;

    медичний огляд працівників їдальні за графіком, затвердженим керівником закладу освіти;

    роботу по профілактиці травматизму, обліку та аналізу випадків травм серед працівників їдальні;

    своєчасне замовлення на отримання обладнання, інвентаря, спецодягу;

    забезпечення виконання планів та завдань, доводить їх до працівників їдальні, контролює їх виконання; створює умови для підвищення рівня організації харчування учнів;

    Здійснює:

    щоденний оперативний контроль за роботою працівників їдальні;

    експлуатацію і утримання в робочому стані холодильного, електричного та технологічного обладнання;

    виконання санітарних правил, правил по охороні праці, техніки безпеки, протипожежних заходів;

    міри по своєчасному забезпеченню виробництва продуктами харчування, робить замовлення постачальникам;

    правильність ведення статистичного обліку, представлення установленої звітності, перевіряє правильність складання калькуляції, встановлення цін;

    складання на основі вивчення попиту денного та циклічного меню;

    з членами бракеражної комісії бракераж готової страви;

    складання і представлення в бухгалтерію необхідних звітних матеріалів (меню, забірних листів), табеля на заробітну плату працівників їдальні;

    звітує про роботу шкільної їдальні перед директором школи;

    отримання і зберігання продуктів харчування;

    Контролює:

    норми закладки сировини, виходу готової продукції, забезпечує попередню перевірку її якості бракіражною комісією;

    дотримання технології приготування страв;

    якість отриманих товарів, наявності сертифікатів та іншої супроводжуючої документації;

    наявність санітарних книжок у працівників під час прийому їх на роботу;

    стан здоров'я працівників їдальні.

    Має право на:

    участь в управлінні школою в порядку, який визначається Статутом школи;

    ознайомлення із скаргами та іншими документами, які містять оцінку її роботи, надання щодо них пояснень;

    захист своїх інтересів самостійно і/чи через представника, в тому числі адвоката, у судовому порядку у випадку дисциплінарного чи службового розслідування;

    конфіденційність дисциплінарного (службового) розслідування, за винятком випадків, передбачених законом;

    підвищення у встановленому порядку своєї кваліфікації за рахунок навчального закладу;

    висування вимог до керівника закладу (письмово та усно) щодо дотримання положень нормативних документів з організації харчування учнів;

    одержувати від керівника закладу освіти та його заступників інформацію нормативно-правового і організаційного характеру, ознайомлюється з відповідними документами;

    забезпечення спецодягом, миючими засобами, інвентарем що необхідний для організації харчування учнів;

    на обладнання робочого місця згідно з встановленими нормами, які забезпечують можливість виконання ним посадових обов'язків;

    забороняти користуватися несправним обладнанням;

    Відповідає:

    за економію шкільних енергоносіїв: світла, тепла, води;

    дотримання санітарно-гігієнічних вимог у шкільній їдальні;

    облік продуктів харчування, посуду, інвентарю та обладнання шкільної їдальні;

    за невиконання чи неналежне виконання без поважних причин Статусу і Правил внутрішнього трудового розпорядку школи, законних розпоряджень адміністрації і педагогічних працівників школи, а також посадових обов’язків, встановлених цією Інструкцією, в тому числі за невикористання наданих прав, лаборант несе дисциплінарну відповідальність у порядку, визначеному трудовим законодавством;

    за завдані школі чи учасникам навчального процесу у зв’язку з виконанням (невиконанням) своїх посадових обов’язків збитки лаборант несе відповідальність у порядку і в межах, визначених трудовим і/чи цивільним законодавством;

    Форма входу
    Пошук
    Посилання
  • Освітні цифрові ресурси
  • Портал для веб-майстрів
  • ХОІППО
  • Робота з обдарованою молоддю
  • Школа олімпійського резерву
  • ХОЦНТТУМ
  • Сайт ЦІППО
  • Сайт МОН України
  • Сайт МАН України
  • УЦОЯО
  • ВРЦОЯО
  • Острів знань
  • Мережа УРАН
  • Сайт технічної підтримки мережі УРАН в Хмельницькій області
  • Форум інформатиків України
  • Сайт м. Шепетівки
  • Управління освіти Шепетівськго міськвиконкому
  • Пізнайко
  • Залізничні маршрути
  • Автобусні маршрути
  • Календар
    «  Липень 2019  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Погода, курс валют
    Погода Шепетівці » Україна
    Опитування 2
    За яким напрямком Ви плануєте продовжити освіту?
    Всього відповідей: 1508
    НВК №3
    Останній дзвінок
    Останній дзвінок
    Міс 2013 НВК № 3
    Intel ISEF-2013
    Intel ISEF 2013
    Intel Isef 2013
    Програми Intel
    1-Міс НВК №3 2012
    2-Міс НВК №3 2012
    Останні новини

    Copyright MyCorp © 2019
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz